KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

MUUMI

View as Ruudukko Luettelo

27 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

27 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Ihanat Muumi -korut nyt verkkokaupastamme!

Muumien ystävät ilahtuvat taatusti valikoimastamme, johon kuuluvat nyt tyylikkäät Muumi -korut. Erilaiset Muumi -tuotteet ovat useille keräilyn kohteita, ja niiden leikkisä ilme ilahduttaa käyttäjäänsä jokaisena päivänä. Muumi -korut ovat oiva valinta kun halutaan keksiä jotain piristystä itselle, ystävälle tai vaikkapa merkkipäiväänsä viettävälle lapselle. Muumi -tuotteet ovat kestosuosikki, joka on vuodesta toiseen suosittu lahjaidea lapselle ja aikuisemmallekin Muumi -fanille.

Saurum Oy on laadustaan tunnettu valmistaja, jonka Muumi-korut sopivat kaikenikäisille Muumi-faneille. Mallistoon sisältyvät Muumi -aiheiset kaulakorut, rannekorut ja korvakorut hopeasta tai teräksestä valmistettuna. Saurumin Muumi -koruissa aihetta on käsitelty tuoreella tavalla, mallistoon kuuluu esimerkiksi tarinoista tuttua kuningasrubiinia kuvaava koru sekä tyylikkäitä teräskoruja alkuperäisiä Muumi -kuvituksia mukaillen. Muumi -korut on pakattu tyylikkäisiin rasioihin, joissa on käytetty Tove Janssonin alkuperäiskuvituksia.

Tove Janssonin (1914 – 2001) luoman muumiperheen suosio ei ole suinkaan laantumassa vaikka muumien seikkailut ovat ehtineet viehättää lukijoita maailmanlaajuisesti jo vuosikymmeniä. Ensimmäinen Muumi-kirja on kirjoitettu jo vuonna 1945, ja pian ensimmäisten kirjojen jälkeen alkoi ilmestyä Muumi -sarjakuva. Myöhemmin muumit ovat esiintyneet myös tv-sarjoissa ja elokuvissa. Erityisen suosituiksi muumit ovat tulleet Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa sekä Japanissa.

Sydämelliseen ja boheemiin muumiperheeseen kuuluvat Muumipeikko, Muumimamma ja Muumipappa sekä alun perin muumitarinoissa perheen ottolapsena esiintynyt Nipsu. Muumilaakson persoonallisiin asukkaisiin kuuluvat myös muun muassa Niiskuneiti, Mymmeli, Pikku Myy, Niisku, Vilijonkka lapsineen, Nuuskamuikkunen, Mörkö, Hemuli ja Haisuli.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3