Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

APPLE kuulokkeet

Apple AirPods Max – Huippulaatuista äänentoistoa


AirPods Max -kuulokkeet ovat suositun Applen vuonna 2020 lanseeratut langattomat korkeatasoiset kuulokkeet. Nämä around-ear -kuulokkeet tarjoavat huippuluokkaisen äänentoiston korkealaatuisella aktiivisella melunsuodatuksella. Kuulokkeista löytyy myös adaptiivinen ekvalisaattori ja spatiaalinen äänentoisto elokuvia varten.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Apple AirPods Max – Vie kuuntelukokemuksesi uudelle tasolle.

Huippulaatuiset around-ear-kuulokkeet aktiivisella melunsuodatuksella antavat sinulle korkeatasoisen kuuntelukokemuksen. Näissä Applen tyylikkäissä kuulokkeissa jokainen yksityiskohta on hiottu huippuunsa, aina kuuloketyynyistä kaariverkkoon, jotta ne istuisivat käyttäjälleen täydellisesti. Kuulokkeiden aktiivinen taustamelun vaimennus on alansa parhaita, ja se sulkee ulkoiset häiriöäänet pois ja takaa lähes häiriöttömän musiikintoiston. Tilaääni toiminnolla saat lähes aidon teatterimaisen surround-elämyksen, kun dynaaminen pään seuranta tekee kokemuksesta ainutlaatuisen.

Kuulokkeista löytyy edistyksellinen Digital Crown -ominaisuus, jota hyödyntämällä voit käyttää virtuaaliavustaja Siriä ja soittaa puheluita.