KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

Kummilusikat

Kummilusikka, jota myös kastelusikaksi kutsutaan, on ollut yksi suosituimmista ristiäislahjoista jo vuosikymmenten ajan. Lusikkaan on mahdollista kaivertaa lapsen tiedot ja se säilyy personoituna muistona koko elämän ajan. 

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Kummilusikat nopealla toimituksella netistä!

Hopeinen kummilusikka on kummilahjoista perinteisin ja tunnetuin. Perinteen mukaan, sylikummin on tapana ostaa lapselle lusikka.

Kastelusikkaperinne juontaa juurensa Suomessa 1700-luvulta ja oli aikanaan erittäin käytännöllinen ja tarpeellinen lahja pienokaiselle, sillä siihen aikaan oli tapana, että jokaisella perheenjäsenellä oli henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu lusikka. Lusikan materiaalina käytetty hopea enteili siihen aikaan vaurautta ja hopea kävi tarvittaessa myös rahasta.

Kummilusikan leveävartinen muoto on suunniteltu niin, että se istuu hyvin lapsen käteen ja näin ollen on myös symboliikan lisäksi käytännöllinen lahja.

Tietyt lusikkamallit ovat jo vuosikymmeniä vanhoja ja pitävät yhä edelleen pintansa suosituimpien lastenlusikoiden joukossa, kuten ikisuosikki kellolusikka. Perinteisten lusikkamallien lisäksi, markkinoilla on myös suosittujen brändien kummilusikoita, kuten Kalevalan ja Lumoavan kastelusikat.

Kastelusikka kaiverruksella

Lusikkaan on tapana kaivertaa vähintäänkin lapsen nimi, mutta usein myös lapsen syntymäpäivä, kellon aika, paino ja pituus. Mikäli lusikassa ei ole varsinaisia kaiverruspaikkoja, voi siihen kaivertaa myös persoonallisemman tekstin, kuten pienen mietelauseen tai elämänohjeen.

Meiltä saat tuotteisiin aina ammattitaidolla tehdyn kaiverruksen täysin veloituksetta.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3