KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

Pöytähopeat

View as Ruudukko Luettelo

17 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

17 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Pöytähopeat verkkokaupastamme nopeasti ilmaisella kaiverruksella!

Verkkokaupastamme löydät hyvän valikoiman Kultakeskuksen laadukkaita pöytähopeita, joilla saat tuotua juhlan tuntua elämään! Pöytähopeat kruunaavat kattauksen niin arjessa kuin juhlassakin, ja laadukkaat tuotteet kestävät hyvin käyttöä. Ruokapöytään katetut hopeiset ruokailuvälineet tekevät ruokailuhetkestä astetta arvokkaamman itsellesi, perheellesi ja vieraillesi! Juhlapöydän viimeisteleminen kokonaisilmeeltään arvokkaaksi onnistuu asettelemalla siihen esimerkiksi hopeinen kakkulapio tai vaikkapa hopeiset kahvilusikat.

Useimmilla meistä on pöytähopeisiin liittyviä muistoja lapsuuden kodista tai mummolasta, ja tämän vuoksi ne esineinä edustavat meille pysyvyyttä ja perinteiden arvostamista. Kodin hopeatuotteet sisältävät usein tarinoita, on itse hankittuja, lahjaksi tai vaikkapa palkinnoksi saatuja pöytähopeita. Esimerkiksi hopealusikat herättävät usein tunteita niihin liittyvien muistojen ansiosta. Toki tunnesiteiden lisäksi pöytähopeiden hienous selittyy myös niiden materiaalin arvokkuudella sekä niiden viimeistellyllä muotoilulla.

Pöytähopeat ovat klassinen valinta niin ylioppilas- tai valmistujaislahjaksi, rippilahjaksi, häälahjaksi tai vaikkapa syntymäpäivälahjaksi. Kauniit hopeiset kahvilusikat, kakkulapiot tai muut pöytähopeat ovat lahjaksi ihanteellinen vaihtoehto, ja halutessasi voit tehdä lahjasta yksilöllisemmän kaiverruttamalla ilman lisäveloitusta tilaamaasi tuotteeseen lahjansaajan nimikirjaimet ja päivämäärän. Chippendale - ja Romantiikka -sarjoissa kaiverrus voidaan tehdä tuotteen kaikkiin osiin, muissa pöytähopeasarjoissa kaiverrusmahdollisuus on tuotekohtainen. Tarvittaessa kaivertajamme voi olla asiakkaaseen puhelinyhteydessä kaiverrukseen liittyen. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta!

Kultakeskuksen maineikkaat pöytähopeat

Hämeenlinnalainen Kultakeskus Oy on toiminut jo vuodesta 1918, ja yrityksen hopeaseppien käsissä ovat siitä lähtien valmistuneet korkealaatuiset pöytähopeat suomalaisiin koteihin.

Kultakeskuksen hopeatuotteiden hopeapitoisuus on 830/000, ellei toisin mainita. Kakkulapioissa ja vastaavissa tuotteissa kädensija on hopeaa ja teräosa laadukasta ja käytössä kestävää terästä.

Aino

Kultakeskuksen Aino -pöytähopeasarjan selkeälinjaisen kuvioinnin on suunnitellut muotoilija Kaija Österlund, joka poimi rautakaudelta peräisin olevan kalevalaisen rannerenkaan ornamenttikuvioinnin modernin hopeisen kahvilusikan koristeluksi 1960-luvulla. Vähitellen Aino -sarja laajeni kokonaiseksi ruokailuvälinesarjaksi.

Chippendale

Chippendale on 1700 -luvulta peräisin oleva tyylisuunta, jonka loi englantilainen puuseppä ja kalustesuunnittelija Thomas Chippendale. Kultakeskuksen Chippendale -ruokailuvälinesarja on suunniteltu 1930 -luvulla, ja siitä on tullut ylivoimaisesti suosituin ja laajin Kultakeskuksen pöytähopeasarja.

Romantiikka

Kultakeskuksen Romantiikka -pöytähopeasarja on suunniteltu 1970 -luvun alussa ja se nousi heti suureen suosioon. Romantiikka -ruokailuvälineiden muotoilu on hyvin koristeellinen ja ylellinen.

Suomi

Suomi-hopean taru alkoi vuosisadan vaihteessa, kun Akseli Gallen-Kallela loi linjat jugend-tyylisille ruokailuvälineille. Alun perin kalansyöntivälineisiin suunniteltu koristelu edustaa yksinkertaisen linjakasta muotoilua, ja tyylikkään sarjan hopeiset ruokailuvälineet soveltuvat sekä perinteiseen kattaukseen että moderniin tyyliin.

Tähkä

Tähkä -pöytähopeasarja sai alkunsa taiteilija Mauno Honkasen suunnittelemasta joululusikasta, joka sai myöhemmin rinnalleen muut hopeiset ruokailuvälineet. Sarjasta on tullut todellinen klassikko, jossa yhdistyvät näyttävä muotoilu sekä taidokas hopeasepäntaito.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3