Aina ilmainen ja nopea toimitus!

UKKO SCHNAPPS taskumatit, snapsilasit ja mukit

Laadukkaasta teräksestä valmistetut Ukko Schnapps -sarjan taskumatit, snapsilasit sekä mukit löydät täältä. Kestävät tuotteet ovat upea lahjaidea!

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Ukko Schnapps - Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima

Ukko Schnapps -tuotteet ovat täysin suomalainen keksintö, ja ne on suunniteltu ja valmistettu huipputeknologian sekä käsityön menetelmin Suomessa Etelä-Pohjanmaalla. Maskuliininen ja tukevan oloinen jaloteräs yhdistettynä minimalistiseen muotoiluun tekee tuotteesta ajattoman.

Tuotteet ovat turvallisia, sillä ne on valmistettu 100% elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä (EN1.4301/304), jonka hitsaukseen on käytetty vain laserhitsausta, jolloin tuotteeseen ei päädy pienintäkään ulkopuolista juotosainetta ja tällä taataan tuotteen pitkä käyttöikä sekä hygieenisyys. Tuotteet täyttävät myös mittauslaitedirektiivit 2004/22/EY (MID).

Tasting: tuotteen pienessä pesässä alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja hienot, hedelmäiset, mausteiset aromit pääsevät oikeuksiinsa ja ohjautuvat kielen kärkeen korostaen makua.

Jokainen brändin tuote on merkitty uniikilla sarjanumerollaja voit  tarkistaa ostamasi Ukko Schnapps -tuotteen alkuperän ja valmistusajankohdan täältä: http://www.ukkoschnapps.fi/fi/ukko-schnapps.html#aitous

Tuotteella on Suomalainen Avainlippu- ja Design from Finland- merkinnät.

Hoito-ohjeet: ruostumaton teräs kestää konepesun. Kulta- ja kuparipinnoitteiset pestävä käsin.

Ukko Schnapps brändin menestys ulottuu jo ulkomaille, kun japanilainen maahantuoja ilmoitti haluavansa Ukko-tuotteet edustukseensa. Kyseinen maahantuoja edustaa huippumerkkejä, kuten Bentleytä, Rolls Roycea, Lamborghinia ja Ferraria. Katso uutinen täältä: https://suomalainentyo.fi/2017/08/29/uniikkius-vei-ukko-schnappsin-japaniin-paasi-maailman-arvostetuimpien-brandien-joukkoon/