KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

ORIS

Rajaa
Listausvalinnat
Mallisto
Less
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 131

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 131

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Oris – laadukkaat sveitsiläiset kellot

Laadukkaat ja arvostetut Oris-rannekellot valmistetaan Sveitsissä, jossa Oris on valmistanut kelloja yli sadan vuoden ajan. Oris-rannekelloissa on perinteikkäät mekaaniset koneistot ja kellot ovat tunnetusti persoonallisia muotoilultaan.

Oris on ylpeä pitkästä historiastaan ja haluaa valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä rannekelloja, kuitenkin kehittäen koko ajan tekniikoitaan ja luoden uusia kellomalleja. Oris on itsenäinen yritys, joten se on vapaa kehittämään tuotteitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Oris-rannekelloissa Swiss Made -brändi toimii laadun takeena ja Oris valmistaa kellot tarkan kontrollin alla varmistaen tuotteiden korkean laadun.

Oris-rannekellojen valikoimista löytyy laaja valikoima hyvin erilaisia rannekelloja. Mallistosta löytyy metalliranteisia sekä nahkaranteisia rannekelloja ja nahkarannekkeissa on useita eri värivaihtoehtoja. Kellotauluissa löytyy myös paljon valinnanvaraa ja perinteisten kellotaulujen rinnalla on erikoisempia metallinhohtoisempia tai retromallisia vaihtoehtoja. Osassa malleista löytyy myös ns. skeleton -kellotaulu, eli kellotaulu on jätetty avoimeksi paljastaen kellon koneiston. Oris-kellomallit on jaettu neljään eri sarjaan: diving, culture, aviation ja motor sports.

Oris -kellomallistot

Diving: Source of Life-, Clipperton-, Aquis- ja Divers-mallit ovat rouhean tyylikkäitä kellomalleja metallinhohtoisilla kellotauluilla. Erinomainen vesitiiviys ja laaja valikoima rannekelloja metallirannekkeella, nahkarannekkeella sekä silikonirannekkeella.

Culture: Artelier-mallit ovat perinteikkään tyylikkäitä ja selkeitä kellomalleja. Mallistosta löytyy kellomalleja skeleton-kellotaululla sekä kellotauluja timanteilla koristeltuna.

Aviation: Big Crown Propilot- ja Big Crown Pointer -malleista löydät rannekelloja teräsrannekkeella, nahkarannekkeella sekä kangasrannekkeella. Näyttävät aviation-henkiset kellotaulut.

Motor Sport: Martini Racing-, Artix GT-, TTI Day-, TTI Engine- ja Chronoris -mallit huokuvat selkeästi moottoriurheilun henkeä näyttävillä ja sporttisilla kellotauluilla, jotka eivät varmasti jää huomiotta. Valikoimasta löytyy teräsrannekelloja sekä nahkarannekelloja erilaisilla kellotauluilla ja toiminnoilla.

Oris-rannekellot ovat suosittuja ja brändin kelloja voikin nähdä esimerkiksi Formula 1 -kuskien, Jazz-muusikoiden ja lentäjien ranteissa. Kellomerkki on saavuttanut suurta suosiota maailmalla ja Oris onkin usein esillä kelloharrastajien omissa piireissä suuren arvostuksensa vuoksi.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3