KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

POLAR

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

POLAR vie sinut treenaamisen ytimeen!

Polar on ollut suunnannäyttäjä teknologisissa innovaatioissa ja sykkeenmittauksessa jo vuodesta 1977 asti. Vuosikymmenien kokemuksella Polar on kehittänyt ja valmistanut laajan tuotevalikoiman verran tuotteita, joista löytyy laitteita kaikentasoisille liikkujille. Valikoimasta löytyy laitteita ammattiurheilijoille, jotka tarvitsevat monipuolisempia ominaisuuksia kehittämään harjoittelua, sekä helppokäyttöisiä aktiivisuuslaitteita terveellisen elämäntavan ylläpitämiseksi myös kuntoutumis- ja painonhallintatavoitteissa. Laadukkaat ja monipuoliset urheilukellot ovat innovatiivisia ja teknologia on korkealle kehitettyä.

Polar Smart Coaching -teknologia

Polar Smart Coaching -toiminnot on suunniteltu harjoitusten tehokkaan hyödyntämisen tueksi, jotka tarjoavat valikoiman ainutlaatuisia ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia käyttöösi. Voit muokata toimintoja tarpeisiisi sopiviksi, jotta saat niistä mahdollisimman suuren hyödyn. Toimintoina laitteissa esimerkiksi: Aktiivisuusohjaus, sykeohjaus, harjoitusohjelmat, testit, palaute, älykkäät kalorit ja palautumisen tila. 

Polar tuotteiden takuu

Polar Electro Oy takaa tuotteen alkuperäiselle ostajalle, että tuote on materiaalien ja työn laadun osalta virheetön kahden (2) vuoden ajan ostopäivästä. Takuu ei kata paristoa, normaalia kulumista, väärinkäytöstä, onnettomuuksista tai varotoimien laiminlyönnistä aiheutuvia vaurioita, väärää huoltoa, kaupallista käyttöä, rikkoutuneita tai naarmuuntuneita koteloita tai näyttöjä, käsivarsihihnaa ja kiinnitysvyötä (esim. sykesensorin rintavyö).
- Takuu ei kata tuotteesta mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja, tappioita, kuluja tai kustannuksia, mukaan luettuna välittömät, epäsuorat, satunnaiset ja erityiset kulut.
- Takuu ei kata käytettynä ostettuja tuotteita, ellei paikallinen laki toisin määrää.
- Takuuaikana viallinen tuote joko korjataan tai vaihdetaan uuteen Polarin päähuoltopisteessä riippumatta siitä, mistä maasta tuote on ostettu.


 

Polar Vantage -sarja kovaan treeniin!

Polar Vantage -sarjan tuotteet ovat jokaiselle tavoitteelliselle urheilijalle ja treenaajalle täydellisiä apuvälineitä tehokkaaseen ja fiksuun harjoitteluun! Polar Vantage -tuoteperheeseen kuuluu kaksi mallia, Vantage M -multisportkello ja Vantage V -multisportkello. Polar Vantage -sarjan multisportkello on täydellinen tuote kaikille urheilua rakastaville naisille ja miehille, jotka haluavat saada treenistään kaiken hyödyn irti. Polar Vantage -sarjan multisportkello on loistava valinta myös lahjaksi!

Vantage -sarjan tuotteiden avulla urheilija saa käytettäväkseen kaiken tarvittavan datan harjoittelustaan, sen kuormittavuudesta ja tuloksellisuudesta. Jo toteutuneen harjoittelun analysoinnin lisäksi Polar Vantage -sarjan tuotteet ovat loistavia työkaluja haluttaessa tehdä omia tavoitteita kohti vievä, optimaalinen harjoittelusuunnitelma. Polar Vantage -tuoteperheen laitteissa käytettävä Polar Precision Prime- yhdistelmäanturiteknologia mittaa sykkeen ranteesta haastavissakin olosuhteissa. Laite muuntaa harjoittelun dataksi ja näyttää, miten harjoitukset rasittavat urheilijan kehoa eri tavoin. Polar Vantage -sarjan malleissa on valittavana yli 130 eri urheilulajia, joita on mahdollista mukauttaa omien tarpeiden mukaan.

Polar Vantage -sarjan laitteet toimivat saumattomasti Polar Flow -sovelluksen kanssa. Polar Flow kerää kattavasti käyttäjän treeni, nukkumis- ja aktiivisuustiedot talteen.

Polar Vantage -mallien ominaisuudet:

- Polar Precision Prime: Tarkka rannesykemittaus haastavissakin olosuhteissa.
- Training Load Pro: Muunna harjoittelun tuottama rasitus lukuarvoksi ja näe kuinka treeni rasittaa  kehosi eri osia.
- Lajiprofiilit: Tukee yli 130:tä urheilulajia. Voit lisätä suosikkilajisi urheilukelloon Polar Flow-sovelluksessa.
- Uintitiedot: Laite havaitsee sykkeen, uintityylin, uintimatkan, vauhdin, vedot ja lepoajat automaattisesti.
- Running Index: Saa arvio juoksusi VO2max-arvosta ja näe, kuinka juoksusuorituksesi kehittyy.
- Running Program: Saa henkilökohtainen, mukautuva ja tavoitteisiisi sopiva harjoitusohjelma.
- Älykkäät kalorit: Mittaa kalorien kulutuksen perustuen painoon, pituuteen, ikään, sukupuoleen, maksimisykkeeseen ja harjoituksen tehokkuuteen.
- Jatkuva sykeseuranta: Kertoo kattavasti sydämesi käyttäytymisestä päivän aikana.
- Sleep Plus: Tunnistaa nukkumiseen käytetyn ajan sekä unen laadun automaattisesti.
- Aktiivisuuden seuranta: Seuraa askelia, matkaa, kulutettuja kaloreita sekä unta ja antaa aktiivisuustavoitteen jokaiselle päivälle.
- Polar Flow for Coach: Jaa harjoitusdatasi valmentajasi kanssa ilmaisen verkkotyökalun avulla.
- GPS / GLONASS: Seuraa nopeutta, matkaa, reittiä ja korkeutta

Polar Vantage M - ja Vantage V -mallien keskinäiset erot:

- Näyttö: Vantage M -mallissa on aina käytössä oleva värinäyttö, jonka koko on 1,2 tuumaa ja tarkkuus 240 x 240. Vantage V -mallissa taas on aina käytössä oleva värikosketusnäyttö Gorilla Glass -lasilla, ja näytön koko on 1,2 tuumaa, tarkkuus 240 x 240.   
- Akunkesto harjoitustilassa: Vantage M -mallissa 30h, Vantage V -mallissa 40h
- Paino: Vantage M -malli 45g, Vantage V -malli 66g
- Vaihdettavat rannekkeet: Vantage M -malliin sopivat mitkä tahansa 22mm standardirannekkeet, Vantage V -malliin on valittavissa lyhyempi S-koon rannekepala

Ainoastaan Vantage V -mallista löytyvät ominaisuudet:

- Recovery Pro: Vältä ylikuntoa ja vammoja, näet milloin kehosi on valmis erityyppisiin harjoituksiin ja saat palautetta palautumisestasi
- Juoksutehon mittaus ranteesta: Maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus suoraan ranteesta
- Ilmanpainemittari: Tarjoaa tarkat korkeus- ja korkeusvaihtelutiedot

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3