KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

RAYMOND WEIL

View as Ruudukko Luettelo

23 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

23 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Raymond Weil – kellosepänalan arvostettu kellobrändi

Kellosepänalan huippuosaaminen ja esteettisyys kohtaavat brändin upeissa ja laadukkaissa kelloissa. Raymond Weil on yksi kellosepänalan arvostetuimmista kellobrändeistä, joka toimii edelleen perheyrityksenä.

Raymond Weil -brändin historia

Raymond Weil -brändi on yksi arvostetuimmista kellovalmistajista, jonka juuret ylettyvät vuoteen 1976, jolloin herra Raymond Weil perusti oman kellomerkin keskellä kelloalan kriisiä. Hänen visionaan oli tehdä jotain uutta alalla ja onnistui siinä. Herra Weilin kellomallit saivat heti suosiota kelloharrastajien keskuudessa ja tänäkin päivänä brändi on yksi arvostetuimmista ja tunnetuimmista sveitsiläisistä kellobrändeistä.

Raymond Weil on osannut kehittyä brändinä, joka on yksi sen vahvuuksista. Uusia mallistoja kehitetään ja ne saavat usein inspiraationsa musiikin parista, sillä molempia (kellojen valmistusta ja musiikkia) yhdistää luomisprosessin tarkkuus. Raymond Weil on yksi harvoista itsenäisistä perheyrityksistä alalla. Nykyisin yritystä johtaa Raymond Weilin lapsenlapsi Elie Bernheim.

Raymond Weil -kellojen laatu

Raymond Weil -kelloissa yhdistyvät kaikki laadukkaan sveitsiläisen kellovalmistuksen elementit, kuten tarkkuus, laatu, luotettavuus, arvokkuus ja laadukkaat materiaalit. Brändi on ottanut kelloissa huomioon pienimmätkin yksityiskohdat. Koneistot valmistetaan In-House -periaatteella, eli kaikki koneistot valmistetaan itse. Myös suunnitteluprosessit ja kehitystyöt tehdään itse yrityksen sisällä. Näin kellosepänalan huippuosaaminen saadaan saman katon alle ja tuotekehitys on huippuluokkaa. Swiss Made -merkintä kelloille on osoitus kellojen laadusta ja tuotteet käyvät läpi 350 tarkastusta ennen kuin ne saavat virallisen Raymond Weil -merkinnän.

Raymond Weil -design

Esteettisyys on erittäin tärkeää brändin tuotekehityksessä. Kellomallit ovat erottuvia ja brändin kelloilla on täysin oma identiteetti. Raymond Weil on valmistanut useita erikoismalleja saaden inspiraation musiikkialasta, joten erikoismalleja on kehitetty niin Bob Marleyn kuin Beatlesinkin kunniaksi.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3