Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

Rekisteröityminen

Rekisteröitymällä Kulta-Center.fi verkkokauppaan saat käyttöösi enemmän palveluita. Yhteystietosi, tilaushistoriasi ja tilaustietosi säilyvät järjestelmässämme. Näin voimme tarjota henkilökohtaisempaa palvelua asiakkaillemme. Rekisterötyneenä käyttäjänä tilaustietojesi säilyessä järjestelmässämme, myös takuuasiat hoituvat kätevästi tietojen löytyessä suoraan järjestelmästämme.

Huomioithan, että sinun tulee ole kirjautuneena tilillesi enne tilauksen tekoa, jotta tietosi tallentuvat järjestelmään!

Rekisteröityneenä käyttäjänä saat käyttöösi myös Toivelista -toiminnon, jossa voit luoda lahjalistoja/toivelistoja ja lähettää tekemiäsi listoja sähköpostiin. Näin voit luoda oman lahjalistan toivelahjoista ja lähettää sen vastaanottajalle sähköpostilla. Tai haluaisitko kenties valita tuote-ehdotuksia ja lähettää sen lahjansaajalle valittavaksi? Näin voit kysyä/välittää helposti lahjatoiveita ja lahjan lähetys onnistuu suoraan lahjansaajan osoitteeseen. 

Välimatka ei ole enää este, ja palvelun käyttö nopeuttaa lahjan etsintää!

 

 

 

 

 Jos haluat muuttaa tietojasi, voit tehdä sen kirjautumalla verkkosivullemme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu[ät]kultacenter.fi