Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

Etsitkö yhteistyöprojekteja tai työpaikkoja?

Avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut työpaikasta tai harjoittelusta Kulta-Center.fi -verkkokaupassa? Tästä löydät kaikki avoimet työpaikkamme.

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Voit kuitenkin aina jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen asiakaspalvelu(@)kultacenter.fi

Vaikuttajayhteistyöt

Hei sosiaalisen median vaikuttaja, bloggaaja, valokuvaaja tai videokuvaaja! Etsitkö yhteistyöprojekteja?

Kulta-Center.fi on suomalainen perheyrityksen omistama verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu suosituimmat kotimaiset ja kansainväliset koru-, kello- ja älykellobrändit. Teemme mielellämme yhteistyönä brändimarkkinointia sekä tuotemarkkinointia eri sosiaalisen median kanavissa esiintyvien vaikuttajien kanssa. Jos kiinnostuit yhteistyömahdollisuudesta, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Affiliate-ohjelma

Oletko kiinnostunut vaikuttajamarkkinoinnista ja haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme?
Affiliate-ohjelmamme avulla voit yhdessä kanssamme suositella suosikkituotteitasi seuraajillesi ja ansaita jokaisesta affliate-linkkisi kautta myydystä tuotteesta provision! Mukaan pääset rekisteröitymällä Adtractionille ja hakemalla mukaan affiliate-ohjelmaamme.

Liittyminen Adtractionille on helppoa:

1. Rekisteröidy Adtractionille
2. Luo ilmainen käyttäjätunnus
3. Valitse verkkokauppamme affiliate-ohjelma. Hakemuksesi käsitellään 24 h sisällä.
4. Sijoita mainoslinkki tai linkkibanneri sivustollesi tai linkitä suosikkituotteitasi Instagramissa, blogissa, Youtubessa tai muissa sosiaalisen median kanavissa.
5. Ansaitse komissiota kaikista kauttasi tulleista myynneistä!

Mikäli sinulla herää kysyttävää affiliate-mainontaan liittyen, Adtraction auttaa miellellään ja voit laittaa heille suoraan sähköpostia (blogiyhteistyo@adtraction.com) tai ottaa yhteyttä helposti Adtractionin sivuilla olevan Chat-palvelun kautta.


Instagram