KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

SEIKO

Arvostettu japanilainen Seiko on yksi maailman tunnetuimmista kellovalmistajista, joka on toiminut alalla aina vuodesta 1881 lähtien valmistaen kaikki käyttämänsä koneistot itse. Seiko -kellot valmistetaan laadukkaasti viimeistellen jokaista yksityiskohtaa myöten, ja ne ovat ulkonäöltään klassisen tyylikäitä sopien moneen tyyliin.

Seiko -kellovalikoimasta löydät maailmanlaajuisesti tunnetut tuoteperheet, joihin kuuluvat Seiko 5-, Seiko Prospex-, Seiko Presage- ja Seiko Astron -mallistot.

Uutuudet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 397

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 397

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Seiko -rannekellot tarkkuutta ja tyyliä arvostavalle!

Seikon kellot valmistetaan laadukkaasti viimeistellen jokaista yksityiskohtaa myöten, ja ne ovat ulkonäöltään klassisen tyylikkäitä sopien moneen tyyliin. Seikon rannekellot ovat tunnettuja kestävyydestään, ja Seiko tarjoaakin kelloilleen kahden vuoden takuun.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Seikon kelloja, jotka saat tilattua luotettavasti takuutodistuksen kera Seikon alkuperäisessä pakkauksessa. Valikoimaamme kuuluvat sekä Seikon naisten rannekellot että miesten rannekellot Lisäksi verkkokauppamme tarjoaa tilauksiin ilmaisen ja nopean toimituksen, joten Seikon rannekellon tilaaminen meiltä on nyt helppoa ja kätevää!

Seikolta upeat rannekello joka lähtöön

Seiko valmistaa eniten eri kellomalleja koko maailmassa. Seikon automaattikelloilla on pitkä historia, ja edelleen automaattisesti liikkeestä virittyvillä mekaanisilla koneistolla varustetut rannekellot ovat merkittävä osa Seikon kellotuotantoa. Upeita, sporttisia automaattikelloja sisältävä SEIKO 5 -mallisto on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenestä toiseen. Laadukkaita ja muotoilultaan perinteikkäitä ja elegantteja automaattikelloja löytyy laadukkaasta SEIKO Presage -mallistosta. Toinen toistaan upeampia automaattikoneistolla varustettuja kelloja hienoin ominaisuuksin löytyy myös osasta SEIKO Prospex -mallistoa.

Seikon tuotantoon kuuluu lisäksi perinteiset paristokäyttöiset kvartsikellot, Solar -koneistolla eli valoenergiaa hyödyntävällä koneistolla toimivat rannekellot, Kinetic -koneistolla varustetut rannekellot, joissa liike-energia pystytään muuntamaan sähköenergiaksi. Seikolla on myös radio-ohjattuja kelloja, ja mallistoista löydät esimerkiksi SEIKO Astron –kellot, jotka käyttävät GPS-verkkoa niin kellonajan kuin aikavyöhykkeenkin löytämiseen.

Seiko - japanilainen menestystarina

Seiko on tunnettu ja arvostettu japanilainen kellovalmistaja, joka on toiminut aina vuodesta 1881 lähtien, ja kellovalmistajan saavutuksiin kuuluu useita uraauurtavia keksintöjä kellojen kehityksessä. Seiko on esimerkiksi alun perin kehittänyt kvartsikellon, joka toimii nykyaikaisten paristokäyttöisten rannekellojen perustana. Seiko valmistaa siis itse kaikki koneistonsa, ja jopa koneistoissa käytettävät yksittäiset osat. Seikon laadukkaasti valmistettuja koneistoja käytetään useiden muiden tuotemerkkien kelloissa. Seiko onkin mielletty länsimaissa usein lähinnä hyvän hinta-laatusuhteen omaavien kvartsikoneistolla toimivien kellojen valmistajaksi, mutta myös Seikon laadukkaat automaattikoneistolla varustetut kellot ovat alkaneet saada ansaitsemansa arvostuksen.

Seikon kellot valmistetaan laadukkaasti viimeistellen jokaista yksityiskohtaa myöten, ja ne ovat ulkonäöltään klassisen tyylikkäitä sopien moneen tyyliin. Seikon rannekellot ovat tunnettuja kestävyydestään, ja Seiko tarjoaakin kelloilleen kahden vuoden takuun.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Seikon kelloja, jotka saat tilattua luotettavasti takuutodistuksen kera Seikon alkuperäisessä pakkauksessa. Lisäksi verkkokauppamme tarjoaa tilauksiin ilmaisen ja nopean toimituksen, joten Seikon rannekellon tilaaminen meiltä on nyt helppoa ja kätevää!

Seiko - näin suosittu kellobrändi syntyi

Kellomerkki sai alkunsa Kintaro Hattorin vuonna 1881 Tokion keskustaan perustamasta kellosepänliikkeestä, joka keskittyi alkuaikoina seinäkelloihin. Seikon tarina jatkui pääasiassa taskukelloja valmistaneen Seikosha -merkin muodossa. Ensimmäinen Japanissa valmistettu rannekello valmistettiin Seikoshan tehtaalla vuonna 1913. Vuosi 1923 oli käänteentekevä, kun tehdas tuhoutui lähes täysin maanjäristyksessä, mutta yritys käänsi vastoinkäymisen voitoksi, kun ensimmäinen Seiko -merkkinen rannekello tuli markkinoille vuonna 1924. Tuosta vuodesta tähän päivään on Seiko jatkanut markkinoilla menestyksekkäästi luotettuna brändinä.

Seiko -ideologia

Seikon tavoitteena on kellojen tarkkuus, sekä tunnesiteen luominen käyttäjän ja tuotteen välille. Vahvalta kellobrändiltä löydät luotettavat kellot tilanteeseen kuin tilanteeseen. Seikon perustajan motto ”yksi askel edellä muita” on edelleen brändin kantava ajatus.

Meiltä löydät myös haluttuja Seiko Limited Edition -kellomalleja, joita on valmistettu vain rajallinen määrä.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3