Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE PÄIVITETTY 14.4.2020

 

Rekisterinpitäjä

Nimi: Kulta-Center Oy (Y-tunnus 0166661-3)
Osoite: Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna

Sähköposti: asiakaspalvelu[@]kultacenter.fi

Puhelin: 044 7575 000     

 

Rekisterin nimi

Kulta-Center.fi:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

   

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Kerättäviä tietoja käytetään tilausten käsittelyyn, verkkokaupan asiakassuhteiden ylläpitoon sekä palvelun edellyttämiin yhteydenottoihin. Asiakas suostuu sopimukseen luovuttaessaan tietoja tilausta varten tai tilatessaan uutiskirjeen, jolloin syntyy lakiperusteinen asiakassuhde, joka toimii henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena. Keräämme tietoja myös tuotteiden ja palveluiden markkinointia varten, jolloin henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus. Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään ja asiakassuhteen elinkaaren eri vaiheissa.

     

Rekisterin tietosisältö

Uutiskirjeen tilaajana: nimi ja sähköpostiosoite
Tilaajana: etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, profilointiin ja tuotteiden ostamiseen liittyviä tietoja sekä muita asiakkaan itse antamiaan tietoja.
Arvostelut: Nimi, nimimerkki, sähköposti tai muu asiakkaan itse luovuttama tieto.

     

Henkilötietojen säilytysaika

Tilausta tehdessä asiakas suostuu asiakastietojen säilyttämiseen järjestelmässämme asiakassuhteen ylläpitämiseksi. Asiakastietoja säilytetään suoramarkkinointirekisterissä niin kauan kuin asiakkuus säilyy ja asiakas ei ole kieltänyt suoramarkkinointia. Tilauksiin liittyvät sähköpostit säilytämme 7-8 vuoden ajan sekä laskut ja kuitit 7-8 vuoden ajan niiden päivämäärästä lukien, joka perustuu lainsäädäntöön. Googlen analytiikkadataa markkinointitiimimme säilyttää 50kk. Arvostelujen osalta arvostelut säilyvät käytetyn palvelun käyttöajan.

     

Henkilötietojasi vastaanottavat

-        Yrityksemme ja sen työntekijät, joiden toimenkuvaan kuuluu verkkokaupan ylläpito.

-        Maksupalveluntarjoaja Klarna.

-        Kuljetusyritys, joka kuljettaa tilauksen sinulle (Posti tai Matkahuolto)

-        Tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme.

-        Tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme.

-        IT- yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Lisäksi markkinointitiimimme voi saada yleisluontoista tietoa markkinointia, suoramarkkinointia ja viestintää varten sekä muita Kulta-Center.fi:lle suoritettavia markkinointitoimenpiteitä varten. Arvosteluja ylläpitävä ja palvelun tarjoava yritys saa asiakkaan itse luovuttamia tietoja, joita ei kuitenkaan välitetä eteenpäin kolmansille osapuolille.

     

Tietojen säännönmukaiset luovutukset tai siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

     

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tietojärjestelmä on suojattu sähköisillä suojausmenetelmillä suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttöoikeus on vain rekisterinpitäjällä, yrityksen johdolla sekä henkilökunnalla, joiden asemaan tai tehtäviin mainittu käyttöoikeus kuuluu. Rekisteri on suojattu henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Manuaalista aineistoa tulostetaan vain tarvittaessa. Luottamuksellinen aineisto tuhotaan asianmukaisesti.

     

Asiakkaan oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä häntä koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää tietojen oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamista. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensiirto järjestelmästä toiseen.

Tarkastuspyyntö henkilötiedoista täytyy tehdä kirjallisena ja allekirjoitettuna myymälässämme Savonlinnassa, Mikkelissä tai Joensuussa, jossa tarkastetaan samalla tarkastuspyynnön jättäneen henkilöllisyys. Tarkastuspyyntö toimitetaan rekisterinpitäjälle, joka vastaan asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Asiakkaan osoitetietojen, puhelinnumeron tai muiden tietojen päivitystä varten tarvitsemme pyynnön kirjallisena henkilökohtaisesti ja allekirjoitettuna Savonlinnan, Mikkelin tai Joensuun myymäläämme, jotta voimme varmistaa asiakkaan henkilöllisyyden. Korjauspyynnöt toimitetaan rekisterin pitäjälle korjattavaksi. Pienet korjaukset, kuten tilausta tehdessä sattuneet kirjoitusvirheet voimme korjata asiakkaan pyynnöstä, jos pyyntö tulee rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta tai puhelinnumerosta.

Pyyntö suoramarkkinoinnin lopettamisesta tai tietojen poistosta järjestelmästämme täytyy tulla kirjallisena myymälään tai sähköpostitse rekisteröidyn järjestelmäämme rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta.

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

 

Muutokset tietosuojaselosteeseemme

Voimme päivittää tietosuojaselostettamme esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa.

Viimeksi päivitetty 23.5.2018 vastaamaan 25.5.2018 voimaan astuvia EU:n tietosuoja-asetuksia, joka tunnetaan myös nimellä GDPR.

Muutoksia tehty 21.2.2020, kun päivitetty henkilötietojen käsittelyä koskevia tahoja. (Poistettu Paytrail ja lisätty Matkahuolto).

Muutoksia tehty 14.4.2020, kun päivitetty lisäykset koskien uutta arvosteluja tarjoavaa palvelua.