Nopea ilmainen toimitus

100pv vaihto- ja palautusoikeus

Osta nyt, maksa myöhemmin

Tunnettua laatua jo vuodesta 1933

TISSOT

Rajaa
Listausvalinnat
Mallisto
  1. Gentlemen 1tuote
  2. PRC 200 2tuotteet
  3. Quickster 1tuote
  4. T-Classic 1tuote
  5. T-Sport 3tuotteet
Less
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-40 / 269

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-40 / 269

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Huippuluokkaiset naisten ja miesten Tissot kellot verkkokaupastamme!

Tissot-rannekellot ovat hienoja kokonaisuuksia joissa yhdistyvät elegantin tyylikäs muotoilu viimeistellyin yksityiskohdin, tarkasti valitut, katsetta ja käyttöä kestäviksi valitut materiaalit ja luotettavat, laadukkaat koneistot. Verkkokauppamme valikoimaan sisältyy Tissot-rannekelloja sekä naisille että miehille niin metallirannekkeella kuin nahkarannekkeellakin. Tissotin laajaan mallistoon kuuluu sekä paristokäyttöisiä että automaattikoneistolla varustettuja rannekelloja.

Verkkokaupastamme saat tilattua Tissot-rannekellot kätevästi ilmaisella ja nopealla toimituksella. Toimitamme rannekellot Tissotin alkuperäisissä pakkauksissa takuutodistuksen kera. Tissotin kelloilla on 2 vuoden takuu!

Tissot-rannekellot miehille

Erityisen suosittuja Tissotin miesten valikoimasta ovat kronografi-toiminnoilla varustetut sporttisen näyttävät rannekellot, jotka ovat kysyttyjä myös nuorten asiakkaiden keskuudessa. Lisäksi miesten Tissot-mallistoon kuuluu runsaasti klassisia, muotoilultaan pelkistettyjä rannekelloja. Tissotin miesten rannekellojen design rakentuu perinteisistä elementeistä, mutta mallisto tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja kellotaulun, kellon kuoren ja rannekkeen värien ja materiaalien osalta.

Tissotin miesten rannekello toimii tyylikkäänä yksityiskohtana asussa sopien erilaisiin pukeutumistyyleihin. Tissotin käyttöön tarkoitetut kestävät rannekellot soveltuvat erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin niin työssä kuin vapaa-ajalla. Myös juhla-asu saa upean viimeisen silauksen kun siihen lisätään tyylipuhdas Tissotin miesten rannekello.

Tissotin rannekello on myös loistava lahjaidea miehelle! Rannekello on käytännöllisyydessään aina hyvä valinta lahjaksi miehelle, ja Tissot on brändinä loistava valinta kun halutaan lahjoittaa jotain laadukasta ja pitkäikäistä tyylistä tinkimättä!

Tissot-rannekellot naisille

Tissotin naisten rannekellomallistosta löytyy useita laadukkaita ja kauniita, kooltaan ja väriyhdistelmiltään erilaisia kelloja. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu naisten Tissot-rannekelloja sekä teräsrannekkeella että nahkarannekkeella. Naisten Tissot-kello on varma valinta luotettavaksi käyttökelloksi, ja lisäksi se toimii hienostuneena elementtinä asussa kuin asussa erityyppisissä tilanteissa ja pukeutumistyyleissä.

Tissotin mallistoon kuuluu naisellisia, korumaisia kellomalleja sekä designiltaan pelkistettyjä kelloja. Tissotin naisten rannekellot ovat brändille tyypillisesti viimeistä yksityiskohtaa myöten muotoiltu ja valmistettu niin, että kokonaisuutena kellot huokuvat laadukkuutta ja tyylitajua.

Tissotin huippulaadukas ja kaunis rannekello on myös täydellinen lahjaidea naiselle!

Tissotin pitkä ja vaikuttava historia kellonvalmistajana

Tissot on maailmanlaajuisesti erittäin tunnettu ja luotettu sveitsiläinen kellonvalmistaja, jonka rannekelloja myydään yli 150 maassa. Tissotin on perustanut Charles-Félicien Tissot ja hänen poikansa Charles-Émile Tissot. Tehdas aloitti toimintansa Sveitsissä Le Loclen kaupungissa 1853. Vuosina 1860-1875 tehtaassa valmistettiin myös esimerkiksi kellosepän työkaluja, avaimia, medaljonkeja, solmioneuloja ja partakoneen teriä.

Tissot tunnetaan esimerkiksi ensimmäisenä taskukellojen massatuotannon aloittaneena yrityksenä. Tissotin laadukkaat tuotteet noteerattiin välittömästi kelloalalla, ja niin kellojen muotoilu, tekniikka sekä kronografikellojen tarkkuus saivat heti kiitosta.

Tissot on historiansa varrella luonut useita innovaatioita kuten ensimmäinen magneettisuojattu kello, muovisella koneistolla varustettu kello sekä puusta, kivestä ja helmiäisestä valmistetut kellonkuoret. Nämä kokeilunhaluiset mallit ovat ylläpitäneet kellomaailman mielenkiintoa Tissotin uutuuksia kohtaan aina vuosikymmenestä toiseen.

Tissot on kellobrändinä noussut esille myös luotettuna virallisena ajanottaja monissa suurissa urheilutapahtumissa vuosien saatossa, muun muassa Moto GP:n, FIM Superbiken, FIBAn, AFL:n, CBA:n, pyöräilyn ja miekkailun kilpailuissa.

Tissot on yksi sveitsiläiseen Swatch Groupiin kuuluvista kellomerkeistä.

Tissot -mallistot:

TISSOT Touch || Tissot T-Touch -mallistossa on yhdistelty perinteistä kello-osaamista ja uusinta teknologiaa.  
TISSOT T-Sport || Sporttinen mallisto erinomaisella laadulla. Tissot sponsoroi useita eri urheilumaailman tapahtumia.
TISSOT T-Classic || Klassikkokellomallit erinomaisella laadulla.
TISSOT T-Lady || Naisten Tissot -mallisto, josta löydät kauniit ja laadukkaat kellomallit.
TISSOT Heritage || Tissot Heritage -mallisto kunnioittaa perinteikkäitä kellomalleja ja malliston tyylikkäät kellot ovat kelloharrastajien suosiossa.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3