Ilmainen toimitus!

toimitusehdot

Postin lakko alkaa maanantaina 11.11.2019 - viivästyksiä voi olla luvassa!

Maanantaina alkava Postin lakko tulee vaikuttamaan erityisesti kirjelähetyksiin, mutta viivästyksiä on luvassa myös pakettilähetyksien osalta. Lakon vaikutukset näkyvät valitettavasti myös meidän verkkokauppamme toimitusajoissa, sillä emme pysty lupaamaan lakon aikana normaalia 1-2 arkipäivän nopeaa toimitusaikaa Postin kautta lähetettäville lähetyksille. Lakon ajaksi olemme ottaneet käyttöömme myös Matkahuollon toimitukset, jonka kautta paketit ovat tilattavissa 1-2 arkipäivän toimitusajalla kätevästi lähimpään noutopisteeseen, jonka voit valita kassalla.

Toimitusaika-arviot lakon aikana:

Postipaketti 3-5 arkipäivää
Express-paketti 3-5 arkipäivää
Matkahuolto 1-2 arkipäivää


Kulta-Center.fi -verkkokaupassamme on käytössä ilmainen toimitus kaikille lähetyksille Suomen alueella sekä ilmainen vaihto- ja palautus. Arkena klo 12 mennessä tehdyt tilaukset pyrimme aina lähettämään saman päivän aikana. Toimitusaika tuotteille määräytyy saatavuuden perusteella, joka käy ilmi tuotetiedoista.

• Varastotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää.
• Jälkitoimitettavan ja tilaustuotteen toimitusaika normaalisti 3-14 arkipäivää. Ilmoitamme asiakkaalle viipymättä, mikäli toimitusaika-arvio muuttuu.

Useamman tuotteen tilaukset voidaan lähettää osissa, jolloin saat kaikista erilliset seurantatiedot sähköpostiisi. Asiakas on vastuussa ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta ja virheellisten tietojen ilmoittamisesta johtuvista mahdollisista viivästymisistä toimituksessa/tiedusteluissa.

Mikäli olet tilaamassa tuotetta ulkomaille, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä! Ulkomaille tilatessa tuotteen hintaan lisätään toimituskulut, jotka ilmoitetaan asiakkaalle henkilökohtaisesti. //  International delivery only by request. Please contact us for more details and shipping fee evaluation!

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV) ja muista mahdollisista lisäkuluista on ilmoitettu erikseen. Tavoitteenamme on pyrkiä oikeellisuuteen tuotetiedoissa, hinnoissa sekä lisäkuluissa, mutta virheitä voi joskus sattua ja emme vastaa inhimillisestä vahingosta aiheutuvista virheistä. Virheen huomattuamme ilmoitamme asiasta asiakkaalle viipymättä. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen ja palauttaa asiakkaalle tilauksen summan, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut virhe perustuen Kilpailu- ja Kuluttajaviraston laatimaan tiedotteeseen sopimuksen hintatiedoista. Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai välillisistä haitoista. Verkkokauppa pidättää oikeuden muutoksiin toimitusajoissa ja tuotevalikoimassa. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle henkilökohtaisesti.