Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

toimitusehdot

Aina ilmainen ja nopea toimitus

 Kulta-Center.fi -verkkokaupassamme on käytössä ilmainen toimitus kaikille lähetyksille Suomen alueella sekä ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Arkena klo 12 mennessä tehdyt tilaukset pyrimme aina lähettämään saman päivän aikana. Toimitusaika tuotteille määräytyy saatavuuden perusteella, joka käy ilmi tuotetiedoista.

• Varastotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää.
• Jälkitoimitettavan ja tilaustuotteen toimitusaika normaalisti 3-14 arkipäivää. Erikoistuotteiden poikkeavat toimitusajat on ilmoitettu erikseen. Ilmoitamme asiakkaalle viipymättä, mikäli toimitusaika-arvio muuttuu.

Useamman tuotteen tilaukset voidaan lähettää osissa, jolloin saat kaikista erilliset seurantatiedot sähköpostiisi. Asiakas on vastuussa ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta ja virheellisten tietojen ilmoittamisesta johtuvista mahdollisista viivästymisistä toimituksessa/tiedusteluissa.

Mikäli olet tilaamassa tuotetta ulkomaille, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä! Ulkomaille tilatessa tuotteen hintaan lisätään toimituskulut, jotka ilmoitetaan asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV) ja muista mahdollisista lisäkuluista on ilmoitettu erikseen. Tavoitteenamme on pyrkiä oikeellisuuteen tuotetiedoissa, hinnoissa sekä lisäkuluissa, mutta virheitä voi joskus sattua ja emme vastaa inhimillisestä vahingosta aiheutuvista virheistä. Virheen huomattuamme ilmoitamme asiasta asiakkaalle viipymättä. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen ja palauttaa asiakkaalle tilauksen summan, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut virhe perustuen Kilpailu- ja Kuluttajaviraston laatimaan tiedotteeseen sopimuksen hintatiedoista. Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai välillisistä haitoista. Verkkokauppa pidättää oikeuden muutoksiin toimitusajoissa ja tuotevalikoimassa. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle henkilökohtaisesti.