Tervetuloa Kulta-Center verkkokauppaan!

Vaihto/palautus

Verkkokaupassamme on 60vrk vaihto- ja palautusoikeus käyttämättömille ja myyntikuntoisille varastotuotteille. Huomioithan, että palautusoikeus EI KOSKE tilaustuotteita, asiakkaalle teetettyjä/muokattuja tuotteita, käyttöönotettuja teknisiä laitteita eikä kaiverrettuja tuotteita. Tilaustuotteista on merkintä erikseen tuotteen tuotetiedoissa näkyvästi.

Huomioithan, että vaihto/palautusoikeus teknisillä laitteilla (Garmin-tuotteet, Polar-tuotteet, Michael Kors Access -älykellot ja muut älykellot/laitteet) koskee käyttämätöntä ja myyntikuntoista laitetta, jota ei ole käynnistetty ja josta ei ole poistettu suojakalvoja. 

Mikäli jostain syystä haluat palauttaa lähetyksesi, alta löytyvät toimintaohjeet:

1. Pakkaa huolellisesti tuote/tuotteet, kaikki sen osat ja kiitoskirjeen palautusosa. Tuotteen/tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisessa alkuperäisessä pakkauksessa. Emme vastaa virheellisesti pakattujen palautusten vaurioista.

2. Lähetä paketti veloituksetta Postin toimipisteessä. Muista ottaa kuitti palautuksesta ja säilyttää sitä 3kk ajan tositteena palautuksesta. Jos olet tilannut lähetyksen pakettiautomaattiin, voit tehdä palautuksen pakettiautomaatilla kahden viikon sisään noudosta käyttämällä saamaasi lokerokoodia.

PALAUTUSOSOITE:

Kulta-Center Oy

/verkkokauppapalautus

Asiakaspalautusnumero 649620

Olavinkatu 53

57100 Savonlinna

 

Palautuksista tehdyt hyvitykset tehdään palautuksen saapuessa ja hyvityksen palautuminen tilille riippuu maksutavasta, mutta viimeistään 30vrk kuluessa.