Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

Vaihto/palautus

Myönnämme verkkokaupastamme tilatuille tuotteille 100vrk vaihto- ja palautusoikeuden käyttämättömille ja myyntikuntoisille varastotuotteille. Huomioithan, että vaihto- ja palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, asiakkaalle teetettyjä/muokattuja tuotteita, käyttöönotettuja teknisiä laitteita, kaiverrettuja tuotteita eikä asiakkaalle erikseen pyynnöstä tilattuja erikoistuotteita. Tilaustuotteista on aina merkintä tuotteen tuotetiedoissa näkyvästi. Katso tarkemmat vaihto- ja palautusehtojen tiedot alta!

Mikäli jostain syystä haluat vaihtaa tuotteen tai palauttaa lähetyksesi:

1. Pakkaa huolellisesti tuote/tuotteet, kaikki sen osat ja kiitoskirjeen palautusosa lähetykseen. Tuotteen/tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisessa alkuperäisessä pakkauksessa. Muistathan teipata lähetyksen kiinni huolella, jotta lähetys ei pääse avautumaan kuljetuksessa. Emme vastaa virheellisesti pakattujen palautusten vaurioista tai huolimattomasti suljettujen pakettien kadonneista sisällöistä.

2. Lähetä paketti veloituksetta Postin toimipisteessä. Muista ottaa kuitti palautuksesta ja säilyttää sitä 3kk ajan tositteena palautuksesta. Jos olet tilannut lähetyksen pakettiautomaattiin, voit tehdä palautuksen pakettiautomaatilla kahden viikon sisään noudosta käyttämällä saamaasi lokerokoodia.

PALAUTUSOSOITE:

Kulta-Center Oy
/verkkokauppapalautus
Asiakaspalautusnumero 649620
Olavinkatu 53
57100 Savonlinna

Palautuksista tehdyt hyvitykset tehdään mahdollisimman pian palautuksen saapumisesta.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikuntoisia varastotuotteita, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa pakkauksineen.

• Kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § perusteella peruutusoikeus ei koske asiakkaalle muokattuja tai räätälöityjä tuotteita.
• Kuluttajansuojalain 6. luvun 18 § perusteella asiakkaalla on vastuu vantaanotetusta tavarasta ennen ostopäätöstä. Mikäli tuote, sen osat tai pakkaus on vioittunut testauksessa/säilytyksessä eikä ole enää myyntikuntoinen, voimme periä asiakkaalta tuotteen arvon alentumisesta aiheutuneet kulut.

Näiden Kuluttajasuojalain määräämille perusteilla otathan huomioon, että palautusoikeus älylaitteilla koskee tuotetta, joka on edelleen myyntikuntoinen: uutta laitetta suojaavia suojakalvoja ei ole irrotettu, laitteen myyntipakkaus ja sen osat ovat uudenveroiset ilman jälkiä ja laitetta ei ole asennettu eikä otettu käyttöön. (Garmin- , Polar, Michael Kors- ja muut älylaitteet)