Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

Valmistujaislahjat

Muista valmistuvaa ajattomalla lahjalla, joka jää muistoksi elämän merkittävästä hetkestä. Tutustu laajaan koru- ja kellovalikoimaamme ja tilaa suositut ja toivotut valmistujaislahjat meiltä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 124

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
 1. Daniel Wellington Classic Cuff -rannekoru (L) DW00400001
  Tarjoushinta 36,75 € Normaalihinta 49,00 €
 2. Daniel Wellington Classic Cuff -rannekoru (L) DW00400002
  Tarjoushinta 36,75 € Normaalihinta 49,00 €
 3. Daniel Wellington Classic Cuff -rannekoru (S) DW00400003
  Arvosana:
  80%
  Tarjoushinta 36,75 € Normaalihinta 49,00 €
 4. Daniel Wellington Classic Cuff -rannekoru (S) DW00400004
  Arvosana:
  80%
  Tarjoushinta 36,75 € Normaalihinta 49,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 124

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti

Kauneimmat ja suosituimmat valmistujaislahjaideat meiltä!

Kevään ja kesän juhlakauden lähestyessä kasvavat monella meistä paineet siitä, mitä hankkia valmistujaislahjaksi omalle lapselle, puolisolle, sukulaiselle, kaverille tai tuttavalle. Opiskelujen päätökseen saaminen on aina suuren työn ja panostuksen lopputulos, ja siksi valmistujaisten juhliminen itselle tärkeiden ihmisten kesken on valmistuvalle aina tunteellinen ja merkittävä hetki. Tähän hienoon juhlaan kutsun saaneet haluavat luonnollisesti muistaa päivänsankaria antamalla tälle valmistujaislahjaksi jotain kaunista ja erityistä. Koru tai kello on aina ihanan henkilökohtainen ja kaunis valinta valmistujaislahjaksi sekä miehelle että naiselle, niin nuorelle kuin aikuisellekin.

Opiskelijoita ja valmistuvia on kaiken ikäisiä ja eri tyylisiä, mutta niin on onneksi myös lahjaideoita! Olemme koonneet tälle sivulle parhaat lahjavinkit, joiden joukossa on niin trendikkäitä tuotteita nyt pinnalla olevilta brändeiltä, kuin myös paljon designiltaan tyylikkään ajattomia koruja ja kelloja. Verkkokauppamme valikoimassa on runsas määrä loistavia vaihtoehtoja valmistujaislahjaksi eri hintaluokissa, joten meiltä löydät varmasti jotain juuri omalle budjetillesi sekä lahjasi saajalle sopivaa!

Valmistujaislahja tytölle tai naiselle

Lahjaksi valmistuvalle tytölle tai naiselle jonka tyyli on naisellinen ja hänen mieleensä ovat sirot ja kenties koristeelliset korut ja rannekellot, ovat poimimiamme esimerkkejä kauniisti säihkyvät Swarovski -tuotteet ja Pandora -korut, joiden laajasta valikoimasta löytyy myös vuodenaikaan sopivasti rohkean värikkäitä vaihtoehtoja. Kotimaiset koruvalmistajamme Lumoava ja Kalevala Koru tarjoavat myös useita muotokieleltään herkkiä ja hentoja korusarjoja. Näiltä brändeiltä löytyy toki myös selkeämpää tai rouheampaa tyyliä edustavalle tytölle tai naiselle mieleiset korut. Klassisen tyylin ystävälle sopivia vaihtoehtoja valmistujaislahjaksi löytyy esimerkiksi Daniel Wellingtonin laajasta valikoimasta naisten rannekelloja sekä suositun muotibrändi Tommy Hilfigerin koru- ja kellomallistoista.

Valmistujaislahja pojalle tai miehelle

Rannekello on käytännöllisyydessään aina loistava valmistujaislahja pojalle tai miehelle. Kun kello on vielä ulkonäöltään tyylikäs pukeutumisen viimeistelevä yksityiskohta, on valmistuva taatusti tyytyväinen lahjaansa! Daniel Wellingtonin miesten kellot ovat klassisen pelkistettyjä vaihtoehtoja, kun taas sporttista tyyliä edustavalle pojalle tai miehelle löytyy esimerkiksi Tommy Hilfigerin kellomallistosta osuvia malleja. Myös tyylikkäät korut ovat erittäin sopivia ja toivottuja vaihtoehtoja miehelle tai pojalle valmistujaislahjaksi. Kalevala Koru ja Lumoava ovat panostaneet kiitettävästi myös miesten korujen suunnitteluun. Näiltä brändeiltä löytyy runsaasti koruja valmistujaislahjaksi pojalle tai miehelle, kuten solmioneulat ja kalvosinnapit sekä kaulakorut, rannekorut ja korvakorut.