Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

VINTAGE

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Löydät valikoimistamme myös vintage-korut!

Vintageksi lukeutuvat korut ovat käytettyjä, mutta ammattilaisten toimesta huippuunsa kiillotettuja, puhdistettuja ja entisöityjä koruja – eli käytännössä suurin osa on kuin uusia pienellä ajan patinalla varustettuna.

Vintage-korujen valikoimasta löydät koruja eri aikakausilta ja tekijöiltä, näitä löytyy enää harvoin koruliikkeistä. Voit löytää valikoimastamme vaikkapa käsintehtyjä kotimaisia panssariketjuja, upeita rintaneuloja, kotimaista designia, sekä näyttäviä camee–koruja.

Valikoimassamme on myös vintage-sormuksia; jos sormus ei ole juuri Sinun kokoasi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, ­kauttamme saat myös kultasepän palvelut!

Ostamalla vintage-tuotteita teet ekologisen teon kierrättämällä vanhaa.

Vintage-korun ostaminen on myös Sinulle kannattavaa, sillä ne ovat edullisempia kuin uutena ostetut korut.

Materiaaleina vintage-koruissa on usein kulta, joka on kestävää ja säilyttää arvonsa hyvin. Vanhemmissa koruissa myös kullan sävyjä löytyy useampia seostuksesta johtuen, nykypäivänä kun on totuttu valkokullan lisäksi näkemään erittäin keltaista keltakultaa. Vintage-koruissa kullan pitoisuus on yleensä 585/1000 tai 750/1000, mutta keltakullan väri voi silti vivahtaa oranssiin, punaiseen tai vihreään. Kivinä vintage-koruissa on käytetty usein korukiviä, kuten esimerkiksi vuorikiteitä, savukvartseja, onyxia ja hematiittia.

Kaikki vintage-korut on tarkistettu aidoiksi ja käyttöön soveltuviksi; leimoista selviää vähintään korun valmistaja, materiaali ja sen pitoisuus. Usein myös edellä mainittujen lisäksi koruissa on tarkastusleima, vuosileima ja/tai paikkakuntaleima. Mikäli näin ei ole ja esimerkiksi pitoisuusleima puuttuu, on vintage-korut testattu asiantuntevalla taholla tuotekorttiin kirjattua pitoisuutta vastaavaksi.

Vintage-korujen kunto on myös tarkastettu; korut on puhdistettu huolellisesti, lukot on testattu käyttöä kestäviksi ja pitäviksi. Myös pinnat on kiillotettu. Joissakin koruissa voi olla hiukan elämän jälkeä, mutta tämä näkyy usein kuvista tai siitä on tuotteen kohdalla maininta.

Kaikista vintage-koruista sekä niiden leimoista ja kunnosta on saatavilla lisää tietoa asiakaspalvelustamme!