Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

Ylioppilaslahjat

Suositut ylioppilaslahjat helposti netistä! Tutusta laajaan valikoimaamme, josta löytyy suosittuja lahjaideoita ylioppilasjuhliin niin naisille kuin miehille.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 157

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
 1. Daniel Wellington Classic Cuff -rannekoru (L) DW00400001
  Tarjoushinta 36,75 € Normaalihinta 49,00 €
 2. Daniel Wellington Classic Cuff -rannekoru (L) DW00400002
  Tarjoushinta 36,75 € Normaalihinta 49,00 €
 3. Daniel Wellington Classic Cuff -rannekoru (S) DW00400003
  Arvosana:
  80%
  Tarjoushinta 36,75 € Normaalihinta 49,00 €
 4. Daniel Wellington Classic Cuff -rannekoru (S) DW00400004
  Arvosana:
  80%
  Tarjoushinta 36,75 € Normaalihinta 49,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 157

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti

Ylioppilaslahjat netistä

Kun koittaa aika painaa päähänsä kovan työn tuloksena ansaittu valkolakki, on todellakin syytä juhlaan!

Ylioppilaaksi pääseminen lukio-opintojen ja ylioppilaskirjoitusten päätteeksi on hieno hetki niin ylioppilaalle itselleen kuin hänen lähipiirilleenkin. Ylioppilasjuhlat ovat ihanat perhejuhlat joihin kutsutaan sukulaisten lisäksi muut perheelle tärkeät ihmiset, ja lakkiaiskutsun saaminen on aina iloinen asia!

Onnittelun kera hieno tapa osoittaa arvostavansa valmistuneen upeaa saavutusta on tietenkin lahjan antaminen. Lahjaideat eivät aina synny itsestään, oli etsinnän alla sitten ylioppilaslahja omalle lapselle, sukulaiselle tai vaikkapa kaverille. Olemme koonneet tälle sivulle mielestämme loistavat ideat lahjaksi tuoreelle ylioppilaalle. Korut ja kellot ovat vuodesta toiseen suosittu ja pidetty ylioppilaslahja, kun halutaan ilahduttaa lahjan saajaa jollain konkreettisella joka jää muistoksi hienosta tapahtumasta. Koru tai rannekello on lahjana aina ylellinen, ja siksi toimiva valinta jos haluaa saada lahjan saajan tuntemaan itsensä erityiseksi. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman hyviä lahjatuotteita, jotka saat tilattua helposti ja nopeasti ilmaisella toimituksella!

Ylioppilaslahja tytölle tai naiselle

Tytölle tai naiselle kaulakoru, rannekoru tai korvakorut ovat aina ihana lahjaidea, ja valikoimastamme löytyy paljon vaihtoehtoja tyyliltään erilaisille lahjan saajille. Ehdotuksistamme ylioppilaslahjaksi löytyy esimerkiksi kotimaisten Kaleva Korun ja Lumoavan koruja. Myös rannekello toimii korun tavoin pukeutumisen viimeistelevänä elementtinä, ja on tietenkin samalla käytännöllinen lahja ylioppilaaksi valmistuvalle tytölle tai naiselle. Kauniita naisten kelloja löytyy esimerkiksi pinnalla muodikkailta ja suosituilta brändeiltä kuten Tommy Hilfiger ja Daniel Wellington.

Ylioppilaslahja pojalle tai miehelle

Pojalle tai miehelle ylioppilaslahjaksi sopivia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi muodikas rannekello Tommy Hilfigerin mallistosta. Miehille löytyy paljon tyylikkäitä tuotteita myös koruvalikoimastamme, kuten esimerkiksi Kalevala Korun miesten korusarjat. Pojalle tai miehelle ylioppilaslahjaksi sopivia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kaulakorut, rannekorut, kalvosinnapit ja solmioneulat.

Lyyra äidille

Verkkokaupastamme saat tilattua perinteisen rintalyyran äidille. Perinteinen äidinlyyra on kiitos ja kunnianosoitus äidin lapsensa hyväksi tekemästä työstä ja huolenpidosta. Yleensä uusi ylioppilas lahjoittaa äidilleen ennen lakkiaistilaisuutta rintalyyran joka kiinnitetään juhla-asuun. Jokaista ylioppilaaksi pääsyttä lastaan kohti äiti saa tavallisesti oman lyyransa. Myöhemmin äiti voi käyttää lyyraa muiden lastensa lakkiaisten lisäksi muissa perhejuhlissa tai vieraillessaan muiden lakkiaisissa.